tiistai 4. lokakuuta 2011

Suunnitelmia ja valmisteluja!

Tällä viikolla en ole ehtinyt kirjoittaa blogiartikkelia taittopyöriin liittyen, sillä kaikki vapaa-aikani olen kuluttanut seuraavaa taittopyöräreissuani suunnitellen ja järjestellen. Aion lähteä lähitulevaisuudessa Yhdysvaltoihin, tarkemmin sanottuna Marylandiin ajelemaan yhdeksi ja puoleksi viikoksi. Matkan aikana on tarkoitus osallistua juoksutapahtumaan, tutustua paikallisiin pikku kaupunkeihin ja tunnustella muutenkin suuren mualiman meininkiä.
Tarkoituksenani on käyttää liikkumiseen Bromptonia ja paikallisia julkisen liikenteen palveluja. Lennän Baltimoreen BWI:lle, sieltä AMTRAKia käyttäen Aberdeeniin, josta lähden seikkailemaan pyöräillen. Tämän hetkisen suunnitelman mukaan reitti suuntautuu pääasiallisesti Chesapeak Bayn itäpuolelle päättyen lopulta Ocean Cityyn. Ocean Citystä otan kohtuullisen halvan lentokenttätaksin BWI:lle ja lennän kotiin.
Jokaisella reissulla pitää kokeilla jotain uutta. Lontooseen Bromptonin kuljetin ”virallisessa”   pehmeässä B-bagissä. B-bag ei kuitenkaan ollut mielestäni hyvä retkikäytössä, kun laukkua ei voinut jättää minnekkään säilytykseen. Lentokentän sivujen mukaan BWI:llä ei ole säilytystä, joten jouduin keksimään toisen vaihtoehton. Carradicella ei ollut varastossa folding bike bagia, joten tilasin vastaavan tuotteen foldingbikes.co.uk:sta. Laukku painaa vajaan kilon ja sen taittelee suhteellisen pieneksi levyksi, joka on helppo kuljettaa.
Asennan Bromptoniin myös Shimanon napadynamolla varustetun etukiekon ja Shcmidtin eDelux-valon. Nämäkin pääsevät tosielämän testiin vapaiden maassa.  
Tämän viikon aikana teen vielä jonkin verran tausta työtä, varailen muutaman hotellin/motellin/retkeilymajan ja tutkin reittiä. Olen suunnitellut kirjoittavani omasta tavastani suunnitella pyöräretkiä ja perustella/pohtia ratkaisujani ja miten ne ovat aikaisemmin toimineet ja toteutuneet.  
Jos Sinulla on vinkkejä paikalliseen liikenteeseen, nähtävyyksistä tai jostain muusta, kommentoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti