tiistai 6. maaliskuuta 2012

Pienet Pyörät: Vuosi täynnä!Pienet pyörät -blogi on nyt vuoden vanha. Blogia aloitaessani ajattelin, että puoli vuottakin on pitkä aika ylläpitää blogia, jota tuskin kukaan käy lukemassa. Vuosi on vierähtänyt ja klikkauksia blogissani on ollut noin 9500. Kiitos kaikille lukijoille!

Tämän blogitekstin piti käsitellä taittopyöriä GoExpossa. Taittopyörä tarjonta oli moninkertainen viime vuoteen verrattuna. Siitä huolimatta messuista ei ole paljon kerrottavaa. Classicbike.fi oli tuonut messuille Bromptonit, jotka ilmeisesti keräsivät ansaitsemaansa mielenkiintoa. Aina ohikulkiessani joku oli katselemassa tai taittelemassa Brompsua. Toivottavasti muutama uusi ilmaantuisi myös Hyvinkään katukuvaan.

Classicbikella oli myös mukana Moulton, joka oli henkilökohtainen messujen kohokohta. Olen jo kauan aikaa haaveillut pikku pyörien Grand Old Bikesta ja nyt viimein pääsin koepompottamaan pyörää. Ajoin noin 200 metriä ja hyvältä tuntui. Etupää tuntui hieman liian herkältä, sillä se reagoi liikkui hieman tasaisellakin alustalla, mutta muuten pyörä muistutti hyvin paljon Bike Fridayta. Ehkäpä joku päivä Moulton löytää tiensä meidän olohuoneeseen.

Sähköpyöräosastolla oli myös muutama taitettofillari. Harmikseni ne edustivat hieman vanhahtavaa suunnittelua eli perinteistä Dahon-kloonia ja raskasta akku/moottori yhdistelmää. Nano Brompton on
paljon kevyempi ja toimintasädekin on riittävä päivittäiseen työnatka-ajoon, joten odotan vielä niiden saapumista Suomeen.

Tällä kertaa artikkeli jää lyhyeksi, sillä lauantaiksi ilmatieteenlaitos lupaa kahta lumihiutaletta, jotka todennäköisesti tukkivat polut. Nettipyöräily häviää aina pyöräilylle. Piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti